Zamieszczone przez piotrek_gdy
Trasa Góra Kalwaria-Częstochowa-Ruda Śląska
Zwiń
X
-
Trasa Góra Kalwaria-Częstochowa-Ruda Śląska
Witam,
w związku z tym, że prawdopodobnie czeka mnie trasa Góra Kalwaria-Częstochowa-Ruda Śląska chciałbym wiedzieć czy nie ma na tej trasie utrudnień albo objazdów.
Trasa dokładnie jaką planuję to Góra Kalwaria->Grójec->Rawa Mazowiecka->Tomaszów Mazowiecki->Piotrków Trybunalski->Częstochowa->Tarnowskie Góry->Ruda Śląska. Wyjazd prawdopodobnie jutro rano około 8.
Pozdrawiam
Arek 'Hunter'...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
-
-
ja bym ciął w Siewierzu dalej prosto i A4 dojechał od drugiej mańki, mimo że troszkę naokoło ale IMO szybciej i wygodniej, drogę przez TG też znam bardzo dobrze, ale jechałem tam akurat jakiś czas temu i w TG były jakieś remonty, na których się zgubiłem ops: ale to raczej dlatego, że jechałem na pamięć, musi ktoś potwierdzić bo być może już wszystko poremontowali, problem polega na tym, że tamtędy jedzie się zwykłą drogą i cały czas przez miejscowości co skutecznie spowalnia.
od piotrkowa do siewierza utrudnień nie masaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A ja bym proponował z Częstochowy lecieć na Siewierz-Będzin-Sosnowiec-Katowice i w Katowicach na wysokości Ikei odbić na centrum i wlecieć na DTŚ (Drogowa Trasa Średnicowa) i lecisz do samej Rudy Śląskiej. Teraz też pytanie do jakiej dzielnicy lecisz?? Bo może będziesz miał lepszy dojazd albo A4 albo właśnie DTŚ Jestem z Rudy Śląskiej, i jak będziesz czegoś potrzebować to pisz na pw :wink:
Komentarz
-
-
1. Ja bym jechał 50-tką z Grójca na Mszczonów.
Grójec-Biała Rawska- Rawa Maz. - droga w miarę pusta, ale okropna nawierzchnia - dla testowania wytrzymałości zawieszenia = nie polecam
2. Jak pisze Arti_r1 tylko przez K-ce, za tunelem na wysokości Centrum Handlowego "Silesia" trzymaj lewej i na wiadukt.
3. Przez TG dalej i wolniej - utrudnień brak (zeszły tydzień).
Komentarz
-
-
Dzięki za informacje, na pewno się przydadzą. Muszę być w Częstochowie, a później w Rudzie Śląskiej - ul. Sienkiewicza....nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
hehe moje bliskie okolice pracy :P A tak wogóle to najlepiej dla Ciebie będzie jak polecisz jednak tą średnicówką, i później z niej wskoczysz na 925 polecisz caaaały czas prosto, miniesz centrum handlowo-rozrywkowe Plaza, i na światłach w lewo, do góry,prawo i już jesteś u celu :wink: Bo lecąc A4 możesz się wkopać w korek na 1-go maja, bo tam zrobili zwężkę i często się korkuje :? A co jedziesz po jakieś meble?? :P :P
[ Dodano: Nie 21 Mar, 10 13:46 ]
aha zapomniałem dodać jak co, że to dzielnica Wirek. I trasa 925 kier. Rybnik :wink:
Komentarz
-
-
Arti_r1, dzięki Nie do końca po meble, ale blisko...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
Komentarz